Snel iets vragen?
Bel +32 3 434 37 97
0
media
media
media
media
media
media
media

SYSTEM EDSTRÖM – NEW AND IMPROVED!

SYSTEM EDSTRÖM – NEW AND IMPROVED!

Wat meteen opvalt zijn de nieuwe en helderdere kleuren.
De nieuwe kleuren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook uitvoerig getest om een zo hoog mogelijke lichtreflectie te garanderen. Zo zorgen ze mee voor een lichte en heldere mobiele werkplek. Bovendien zijn de structuur en lak meer vuilafstotend gemaakt en dus gemakkelijker schoon te maken. Ook de accessoires zitten nu allemaal in het nieuwe "Edstrom-groen" wat de uitstraling van uw interieur naar een nieuw niveau tilt.

De vernieuwde perfopanelen zijn tot 30% lichter geworden. Hierdoor vermindert het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van uw bestelwagen. Niet enkel het interieur, maar ook uw bedrijfswagen wordt zo een beetje groener.

Vlakke handgrepen op de laden zorgen voor een nog betere duurzaamheid met een fris groen accent. Het eenvoudig te gebruiken en functionele sluitmechanisme blijft uiteraard behouden.

Nieuw in het gamma zijn zes lange laden van 190 en 360 mm. Hiermee willen we tegemoetkomen aan de vraag van onze klanten naar robuuste vloerladen. Ze bieden een slimme en veilige oplossing voor opslag van apparatuur en onderdelen.

Sommige dingen zijn onveranderd gebleven. Zo krijgt u nog steeds 5 jaar garantie, en worden onze inrichtingen nog steeds onderworpen aan crashtests volgens de NS286 standaard, de hoogste in de sector.

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over deze nieuwste upgrade van de System Edström-oplossingen.

Hou onze pagina in het hoog want binnenkort brengen we meer info over de nieuwe accessoires van System Edström.
  • Oct 22, 2021
  • Comments: 0
Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Snel iets vragen?
Snel iets vragen?
Bel - +32 3 434 37 97
...of stuur een mailtje
...of stuur ons een
0
false
false
true
VERWIJDEREN
AANPASSEN
tr