Categories
Zoekopdracht filteren
  • Diameter
  • Garantie jaren
  • Productkleur
Zoekopdracht verfijnen

Binnenverlichting

Op zoek naar interieurverlichting voor uw bestelwagen? U wil de laadruimte van uw camionette van bijkomende verlichting voorzien? Dan bent u bij B&R aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment LED binnenverlichting waarmee u uw bestelwagen kan uitrusten. 

Een perfect verlichte laadruimte is een must voor professionals die ’s ochtends vroeg beginnen of laat doorwerken. Zo kan u in alle omstandigheden werken en vindt u alles makkelijk terug. 

Wij stellen steeds LED verlichting voor. Dit is de beste oplossing om het interieur van uw bedrijfswagen te verlichten. LED’s zijn veel zuiniger dan TL of halogeen. Zo zit u niet na enkele minuten met een lege batterij. 

U kan de verlichting makkelijk zelf installeren. We hebben ook een netwerk van partners waar u de binnenverlichting kan laten installeren.

Heeft u vragen of advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice, ze helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste model en beantwoorden al uw vragen met een glimlach.


Sorteren op:
Weergeven:
LED Opbouwarmatuur met schakelaar 420 x 96 x 25 (halfrond)..
LED Opbouwarmatuur zonder schakelaar 420 x 96 x 25 (haflrond)..
LED Tube opbouwarmatuur (hoek) 283x18x21 4.5 W 500 Lumen..
LED Tube opbouwarmatuur 900 Lumen..
LED Tube opbouwarmatuur 900 Lumen met toutch switch (430 mm)..
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
Hulp nodig?
Hulp nodig?
Snel iets vragen?
Snel iets vragen?
Bel - +32 3 434 37 97
...of stuur een mailtje
...of stuur ons een